Нов станбен објект во подножјето на Водно - Кисела Вода


Урбано домување во мир и тишина.

Погледнетe ја нашата понуда на станови од 40-65м2

Кликни за повеќе инфо

Локација

Техничка спецификација


Габарит

Вкупен станбен простор: 1220 m2

Катност

Пр+3+Пк ( со Подземни гаражи и подрумски простории )

Број на станови

23

Квадратура

Од 40 m2 ( двособен ) до 65 m2 ( трособен )

За подетален преглед на станови погледнете ја веб странава на компјутер
Potkrovje Sprat Prizemje
План на приземје. Изберете стан за да подетален преглед.
План на 1-3 спрат. Изберете стан за да подетален преглед.
План на подкровје. Изберете стан за да подетален преглед.

Урбан дом со двор, надвор од градскиот метеж.

  • Урбано домување на мирна локација.
  • Модерен и функционален распоред.
  • Во подножјето на парк шумата Водно.

  • Независно ладење и греење за секој стан засебно, со најсовремена ефикасна технологија.
  • Одлична термичка и звучна изолација.

  • Во близина на основни училишта, средно училиште, стариот трговски центар во Кисела Вода.
  • Безбедно дворно место.
  • Поволно станбено кредитирање.

Контактирајте нé


“ГЛОБОЧКИ” д.о.о.е.л. Скопје
ул. Димо Хаџи Димов 123/8
1000 Скопје, Р.Македонија

телефон: +389 2 30 91 887

телефон: +389 70 258 039

телефон: +389 70 262 708